Kézműves csokoládé ínyenceknek – díszdobozban, ahogyan Nóra megálmodta.
Csokoládé-különlegességek különböző ízesítéssel és formavilággal.
A csoki hamar elfogy, de a díszdoboz mindig emlékeztetni fogja a megajándékozottat Önre.
Amikor hét éve elkezdtem a csokoládékészítést nagyon sok mindent át kellett gondolni.
Elsősorban, hogy gluténmentes legyen, cukor felhasználás nélkül készüljenek el a különböző bon bonok.
Ha édesíteni kell, azt mézzel teszem.
Lányom lisztérzékenysége sok mindenre megtanított, főként arra, hogy dolgok /cukor, liszt/ kiiktatásával is lehet finom édességeket készíteni.
A csokoládé különlegességek elképesztő formavilága és ízesítése egyedülálló.
A felhasznált gyümölcsök a saját farmon teremnek. Az importált anyagok tanúsítvánnyal érkeznek, melyek igazolják a minőséget.
Az ízvilág a málna, megy, aszalt szilva, dió, birsalma, pisztácia, trüffel.
Mivel tartósítószer nélkül készülnek a bonbonok, így a legjobb minőségű szeszes italokkal vannak dúsítva, mely a szavatossági idejét növeli. / Whisky, Narancs likőr, Baileys, birsalma pálinka, Hennessy konyak/
Csomagolása többféle formában és minőségben történik. Fadobozaim, reklámhordozóként is funkcionálnak, hiszen a cégek neveit, valamint cégek logóit is megjeleníthetik rajta.
Kóstolja meg, a valóság és álom desszertjét!
--------- NOR 999 Schokolade --------------
Als ich vor 7 Jahren mit der Schokoladenmanufaktur anfing, musste ich über sehr vieles nachdenken. Als Erstes – die Bonbons sollten Gluten frei sein und keinen zusätzlichen Zucker enthalten. Ich benutze Honig, wenn nötig.
Die Gluten-Intoleranz meiner Tochter hat mich sehr vieles gelehrt. Hauptsächlich, dass ich auch ohne Zutaten, wie Zucker oder Mehl, schmackhafte Süßigkeiten herstellen kann.
Die Form und Geschmacksvarietät der Schokoladen ist einzigartig. Die Früchte, die ich benutze, werden auf unserer eigenen Farm produziert. Die importierten Zutaten haben alle Qualitätszertifikate.
Die Geschmacksrichtungen sind Himbeere, Sauerkirsche, Trockenpflaume, Haselnuss, Quitte, Pistazie, Trüffel.
Da die Bonbons ohne Konservierungsstoff hergestellt werden, benutze ich Spirituosen bester Qualität, die die Haltbarkeit verlängern (Whiskey, Orangenlikör, Baileys, Quittenschnaps, Hennessy Cognac).
Die Form und Qualität der Verpackung sind verschieden. Die Holzschachteln für die Schokoladen können auch als Werbungsträger für Firmen dienen, sie können auch Namen und Logos angeben.
Kosten Sie das Dessert der Träume und Realität!
Ein Stück Versuchung ohne Sünde!
Enthält: Belgische Zartbitterkuvertüre min. 76%
Herstellung und Vertrieb:
Aranyponty Zrt. Schokoladenmanufaktur
Eleonóra Mocsár